Računalniška upravljanja


Program BETPRO je namenjen za avtomatsko upravljanje betonarn. Deluje na operacijskem sistemu Windows,odlikujeta ga velika preglednost in enostavna uporaba. Ob vklopu računalnika se na ekranu pokaže shematski prikaz betonarne,na kateri operater spremlja vse podatke o mešalnem ciklusu,izbrani recepturi,težah posameznih komponent,času mešanja,številu izvedenih ciklusov in alarmov. Vnos receptur in nastavljanje parametrov se izvaja v posebnih ekranskih slikah,ki se prikličejo na ekran s klikom miške na ustrezno polje.

Poslovni del omogoča vodenje baze podatkov naročnikov,gradbišč,dobaviteljev,vnos prejetih materialov,izdajo dobavnic za beton in materiale,arhiviranje podatkov mešanja,izdelavo izpisov dobave in prevozov betona.

Shematski pogled delovanja:

Računalniško upravljanje

Betonsport d.o.o.

Videm 38
1312 Videm - Dobrepolje

T: +386 31 322 533
T: +386 41 708 501
E: betonsport@amis.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke